گریل در فست فودها
برای طبخ انواع همبرگر، استیک های آبدار و فیله مرغ در آشپزخانه فست فودها از دستگاه گریل استفاده میشود.
دستگاه گریل با توجه به ساختار و کاربرد آن به سه دسته ی گریل روغنی، گریل ذغالی و گریل میکس تقسیم میشود
در این مقاله به شرح انواع گریل و ویژگی های آن پرداخته شده است
امیدواریم این مقاله بتواند برای انتخاب آگاهانه مدل مورد نظر شما کمک شایانی نماید.
ویژگی های مشترک در بین انواع دستگاه گریل
فارغ از اندازه و مدل، انواع دستگاه های گریل حرارتی حدود 300 درجه سانتیگراد
را به صفحه ی پخت منتقل میکنند، که این حرارت به وسیله شعله های منحنی
که در فواصل 20 سانتیمتری از یکدیگر و در زیر صفحه ی پخت قرار میگیرند تولید میشود
مقایسه گریل روغنی و گریل ذغالی
بزرگترین تفاوت میان گریل های روغنی و گریل های ذغالی نحوه ی انتقال حرارت و پخت گوشت و همبرگر بر روی آنها است.
در گریل روغنی حرارت از شعله های منحنی به صفحه پخت که از جنس آلیاژ کروم است منتقل میشود،
ضخامت این صفحه 2 سانتی متر است که سبب مقاومت بالای آن میشود.
مواد غذایی با کمی روغن بر روی صفحه تخت پخته می شوند.
تمیز کردن گریل روغنی پس از پخت راحت تر از گریل ذغالی است،
کافی است شما دو یا سه مرتبه دستمال نمدار روی آن بکشید.
در گریل ذغالی گوشت و استیک بر روی صفحه های چدنی شیاردار و بدون استفاده از روغن پخته می شوند.
حرارت در گریل ذغالی از شعله های منحنی به ذغال مصنوعی
که روی شبکه های از جنس چدن قرار دارند منتقل شده و از آنجا به صفحه شیار دار انتقال میابد.
تجهیزات گریل ذغالی
مراقب و تمیز کردن روزانه ی دستگاه گریل علاوه بر ماندگاری بالای خود دستگاه،
تاثیر زیادی بر طعم و لذیذ بودن مواد غذایی پخته شده دارد.
برای جلوگیری از ایجاد دود اضافی و طعم بد غذا نیاز است که ذغال های مصنوعی دو بار در سال تعویض شوند
و صفحه های چدنی هر روز و یا دو روز یک بار پاکسازی شوند.
در قسمت پایین دستگاه گریل، سینی برای خروج روغن اضافی وجود دارد که
برای سهولت در امر تمیز کردن جنس آن از استیل ضد زنگ میباشد.
همچنین شما میتوانید گریل ذغالی و گریل روغنی را بر روی یک دستگاه
و در کنار هم به صورت گریل میکس داشته باشید.
نظرتان را برای ما بنویسید