بیاموزید که چگونه کیک پاپ را به راحتی بسازید. بهترین کیک را می توان در خانه ساخت و تزئین کرد! نکات آسان برای شیرینی تهیه بی نقص کیک فوق العاده که دستور این کیک ها را از اول تا آخر در این بلاگ برایتان می گویم.

من به طور جدی نمی دیدم که همه تبلیغات کیک پاپ در مورد چیست ، در این صورت به آشپزخانه برگشتم تا این مسائل را کشف کنم.

من کشف کردم که عاشق کیک پاپ هستم. آنچه یاد گرفتم اینجا است :

از دستان خود برای مخلوط کردن استفاده کنید: این واقعاً کمک می کند تا آن را با دستان خود مخلوط کنید تا بتوانید احساس آن را بدست آورید. وقتی از قاشق برای مخلوط کردن آن استفاده کردم ، به نظر می رسید که به اندازه کافی حالت مورد نظرم را به دست نیاورده است کیک حتی وقتی که با فراستینگ مخلوط شود کمی شکننده می باشد.

مینی بستنی / شیرینی کوکی عالی کار می کند: از یک اسکوپ بستنی کوچک استفاده کنید تا قسمت های مساوی داشته باشید.

یک فنجان عمیق و باریک استفاده کنید: پوشش شکلات / آب نبات ذوب شده

کیک جعبه ای کاملاً خوب است - اگر مخالف مواد اولیه آن نیستید ، این کار را برای خود آسان کنید و فقط یک کیک جعبه ای بخرید.

از نگهدارنده پلی استایرن استفاده کنید - یک نگهدارنده عالی باعث می شود تا کیک ها خشک نشوند.

این کیک پاپ ها همان چیزی است که من کیک پاپ کمال می دانم !!! آنها بهترین کیک هایی هستند که تاکنون داشته ام بافت آن مرطوب است و به هیچ وجه به اندازه اولین تلاش من وقت گیر نبود.

من به جای شکلات از آب نبات استفاده می کنم به علاوه ذوب آب نبات در بسیاری از رنگ های سرگرم کننده وجود دارد.

موارد کلی شامل :

کیک شکلاتی ، تهیه شده از جعبه آماده کیک

فراستینگ شکلات (مقدار بستگی به رطوبت کیک دارد. من از دو قاشق بزرگ استفاده کردم.)

جعبه شکلات سفید

آب نبات

 

دستورالعمل ها

کیک را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید.

خرد کنید تا جایی که شبیه خرده ریز شود.

هر از چند بارفراستینگ اضافه کنید تا کیک مرطوب شود و بتواند به شکل گلوله ای شود که با دست درست می کنیم .

از یک قاشق کوچک بستنی که به شکل توپی می باشد استفاده کنید و دو توپ مخلوط کیک را بیرون بیاورید.

مخلوط را به صورت گلوله ای محکم حلقه کرده و روی بشقاب قرار دهید.

این کار را تکرار کنید تا تمام مخلوط کیک به صورت گلوله در بیاید.

2-4 اونس شکلات سفید را در مایکروویو ذوب کنید.

نوک چوب های کیک پاپ را به شکلات سفید آغشته کرده و درون گلوله های کیک قرار دهید.

حدود 20 دقیقه بگذارید خنک شود.

در همین حال تمام وسایل تزئینی خود را تهیه کنید.

شکلات باقیمانده را در یک فنجان بزرگ ذوب کنید. مطمئن شوید که به اندازه کافی شکلات دارید تا گلوله کیک را کاملاً در آن غرق کنید که به شکل روکش درآید.

گلوله های کیک را ازیخچال دمای فریزر خارج کنید.

گلوله های کیک را با دقت به شکلات آغشته کنید تا روی آن گرفته شود.

در حالی که شکلات هنوز مرطوب است ، کم کم موارد تزیئینی را اضافه کنید زیرا سریع سفت می شود.

پاپ کیک تزئین شده را درون فریزر قرار دهید تا زمان تنظیم سریعتر شود.

در صورت تمایل با یک نایلون شفاف و روبان مخصوص برای هدیه دادن آن را بپوشانید.

در یک مکانی خنک در یک ظرف ضد هوا نگهداری شود.

لذت ببرید.