سبک ایده آل فنجان کاپ قهوه

این دستور کیک آسان قهوه با یک فنجان کاپ عالی است

این دستور العمل آسان برای کیک قهوه به این معنی است که می توانید کافئین خود را دو برابر کنید زیرا این کیک اسفنجی نه تنها حاوی دانه های قهوه فوری است ، بلکه  از دانه معطر نیز خوشمزه تر است.

این یک دستور کیک سبک و ساده است که با استفاده از موادی که احتمالاً در خانه دارید تهیه شده است. این غذا برای نوشیدن قهوه با دوستان ، چای بعد از ظهر یا حتی به عنوان یک دسر زمستانی مناسب است-مخصوصاً وقتی روی آن با یک بستنی گاناش شکلاتی غنی شده و یک پیمانه بستنی وانیلی سرو شود.

مواد مورد نیاز

2 عدد تخم مرغ

2 فنجان ارد

2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

کمی نمک

1 1.2 فنجان شیر

2 قاشق چایخوری اسانس وانیل

1 1.2 فنجان شکر

2 قاشق غذاخوری قهوه فوری

200 گرم کره

 

روش

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

در یک کاسه مخلوط کن ، کره و شکر را با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ ها را اضافه کرده و حدود 2 دقیقه هم بزنید تا نرم شوند.

بیکینگ پودر و نمک را به مخلوط اضافه کنید.

شیر و اسانس وانیل را در یک فنجان با هم مخلوط کنید.

متناوب ، شیر و سپس آرد را به مخلوط اضافه کنید.

20 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.

کیک را از فر خارج کرده و قبل از بستن اجازه دهید تا کاملاً خنک شود. روی کیک را با روکش دلخواه تزیین کنید.

 

نکته

برای تهیه یک گاناش شکلاتی ساده ، یک تکه شکلات را ذوب کرده و با مقدار مساوی خامه مخلوط کنید. روی کیک بریزید

با خامه یا بستنی سرو کنید.