طرز تهیه دسر پاناکوتا

سعی کنید این دسر کلاسیک ایتالیایی را با وانیل و رویه توت فرنگی تازه درست کنید. این دسر مناسب برای مهمانی ها می‌باشد و زمان اماده سازی آن ۱۵ دقیقه و مواد نام برده جهت مصرف ۴ نفر می باشد

مواد مورد نیاز

2 ورق ژلاتین
شیر 150 میلی لیتر
400 میلی لیتر خامه دوبل
شکر 60 گرم
توت فرنگی تازه برای سرو
کمپوت توت فرنگی، برای سرو

 

طرز تهیه دسر پاناکوتا برای ۴ نفر


مرحله 1
ورقه های ژلاتین را به یک کاسه آب سرد اضافه کنید و 5 دقیقه خیس کنید.


مرحله 2
شیر و خامه را با شکر و دانه های وانیل در قابلمه ای بریزید (برای خراش دادن دانه ها از غلاف از پشت چاقو استفاده کنید). هم بزنید تا مخلوط شوند و روی حرارت بجوشد سپس از روی حرارت بردارید. ژلاتین را از آب سرد خارج کرده و اضافه آن را بگیرید و سپس به مخلوط شیر اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا حل شود. در چهار رامکین بریزید و در یخچال قرار دهید تا حداقل چند ساعت بماند.


مرحله 3
برای سرو، هر رامکین را وارونه در بشقاب سرو کنید. اگر پاناکوتا بیرون نیفتد، رامکین را با احتیاط در یک کاسه آب گرم فرو کنید تا شل شود. با کمی کمپوت توت فرنگی و برش های توت فرنگی تازه سرو کنید.