اصل یادگیری کیک بیسکویت شکلاتی

کیک بیسکویت شکلاتی درست کنید

 

در اینجا یک نوع کیک از کیک شکلاتی است ، در آن از کوکی های بیسکویت استفاده می شود. احتمالاً مجبور خواهید شد فقط با بچه ها مبارزه کنید زیرا همه چیز را برای خودتان می خواهید. بهترین قسمت این است که نیازی به پخت نیست و تهیه آن بسیار ساده است. تنها چیزی که به آن احتیاج دارید صبر است - فقط به اندازه ای که بتوانید آن را درست کنید برای یادگیری دستور العمل سریع دستور کیک بیسکویت شکلاتی ، به توضیحات زیر توجه بفرمایید :

 

موارد مورد نیاز :

بیسکویت - 5-7 عدد کوچک (برای موارد شکسته)

کره بدون نمک - 2 قاشق چایخوری

پودر شکلات - 2 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو شیرین نشده - 1 قاشق چایخوری

پودر قهوه فوری - 1.5 قاشق چایخوری (اختیاری)

نشاسته ذرت - 2 قاشق غذاخوری

شکر - 2 قاشق غذاخوری

شیر - 2+1 فنجان

گردو خرد شده – 1.4 فنجان

 

روش :

1. نشاسته ذرت را با 1.2 فنجان شیر مخلوط کنید.

2. در تابه ای با کف سنگین و روی شعله کم ، 2 فنجان شیر را اضافه کنید.

3. پودر شکلات ، پودر کاکائو ، شکر و کره را به آن اضافه کنید.

4. شیر را به جوش بیاورید

5. پودر قهوه فوری را اضافه کرده و اجازه دهید تا خوب مخلوط شود.

6. نشاسته ذرت رقیق شده را به آن اضافه کنید

7. مدام هم بزنید ، هنگامی که مخلوط شروع به غلیظ شدن کرد ، آن را از روی شعله بردارید.

8. به هم زدن ادامه دهید تا مطمئن شوید که صاف و بدون توده اصلی است. در صورت نیاز از همزن یا مخلوط کن دستی استفاده کنید.

9. بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود.

10. در حال حاضر برای مونتاژ کیک ، بسته های بیسکویت را باز کنید و آنهایی را که شکسته اند بیرون بیاورید

11. بیسکویت را بردارید و آن را سریع در شیر (1 فنجان) بریزید و شروع به لایه بندی روی بشقاب کنید.

12. لایه اول بیسکویت را بچینید و سپس مقداری شربت/سس روی آن بریزید.

13. با یک لایه بیسکویت و سس جایگزین کنید تا به ارتفاع دلخواه برسید.

14. لایه را با تراز شربت و مقداری در کناره ها بپوشانید.

15. گردو خرد شده را بپاشید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

16. مانند کیک برش زده و سرو کنید.