تهیه دسر بورفی مورد اشتیاق کودکان

نارگیل لایه دو نفره ؛ شیرینی نارگیل با پودر شیر

دستور العمل : Burfi نارگیل دو لایه

طرز تهیه نارگیل دو لایه | بورفی نارگیل با پودر شیر | دستور العمل بورفی نارگیل حتما آن را چشیده اید. امروز ما به شما می گوییم که چگونه یک نوع نارگیل بورفی خوشمزه درست کنید. این یک دستورالعمل آسان بورفی است. ما در نحوه ساخت اندکی تغییرایجاد کرده ایم. این بورفی که با رنگ های سفید و سبز نارگیل ساخته شده است ، از نظر زیبایی جذاب است و کودکان آن را بسیار دوست دارند ، بنابراین باید این دستور را درست کنید ، نیازی به تهیه آن از بازار نیست :

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 30 دقیقه

کل زمان 45 دقیقه

به صورت 21 قطعه سرو کنید

(آشپزی دسر هندی)

 

مواد لازم برای دستور العمل نارگیل بورفی :

نارگیل 100 گرم (رنده شده)

پودر شیر 200 گرم

شکر 200 گرم

هل 3-4 (خرد شده)

 

تهیه لایه سبز :

نارگیل 100 گرم (رنده شده)

پودر شیر 200 گرم

شکر 200 گرم

هل 3-4 (خرد شده)

گلاب 3-4 قطره

رنگ غذای سبز 3 قطره

فویل نقره ای

 

طرز تهیه مخلوط نارگیل بورفی :

برفی نارگیل دو لایه

ابتدا در یک ظرف حجم بالا شکر و آب را مخلوط کرده و گاز را روشن کنید. آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

 

وقتی مخلوط غلیظ شد ، شیرخشک را اضافه کرده و مدام هم بزنید. در این زمان شعله گاز باید روشن باشد.

 

حالا پودر نارگیل (پودر نارین) را برداشته و مطابق مقدار فوق ریخته

مخلوط شکر در حدود 5 تا 7 دقیقه غلیظ می شود

بعد از حدود 5-7 دقیقه ، مخلوط از ظرف جدا می شود. در این زمان مخلوط به دلیل غلیظ شدن شروع به شکل گرفتن می کند

پودر هل ، گلاب را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

اکنون مخلوط بارفی شما آماده است ، سطح یک صفحه را چرب کرده و مخلوط را به آن منتقل کنید.

 

بورفی نارگیل دو لایه :

مخلوط آماده شده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید ، به یک قسمت از آن رنگ سبز مایع اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

قسمت دوم را سفید بگذارید.

یک بشقاب را چرب کنید و اولین مخلوط سفید رنگ را به کمک وردنه بغلتانید.

یک بشقاب دیگر را با چرب کنید و مخلوط رنگ سبز را با کمک وردنه بغلتانید.

حالا لایه سبز را در بالای لایه سفید قرار دهید و کمی فشار دهید.

فویل نقره ای را بالای این لایه پهن کرده و برش بزنید آن را جدا نکنید.

بگذارید حدود نیم ساعت بماند تا در هوای آزاد کمی خشک شود.

حالا نارگیل بورفی دو لایه شما آماده است ، آن را جدا کرده و با نمکین سرو کنید

نارگیل بورفی را در ظرف ضد هوا نگه دارید ، می توانید حدود 8-10 روز از آن استفاده کنید.

 

پیشنهادات

در نارگیل دو لایه ما از رنگ سبز استفاده کرده ایم ، شما می توانید از هر رنگی که دوست دارید استفاده کنید.

ما برای تهیه بورفی از یک وردنه استفاده کرده ایم ، همچنین می توانید با جابجایی لایه ای روی لایه دیگر آن را درست کنید.

اگر از روش مناسب استفاده کردید ، مخلوط را به مدت 10-15 دقیقه بپزید تا خوب سفت شود.

 

محتویات اصلی

پودر نارگیل ، پودر شیر ، شکر ، هل ،