دستور پخت آش ماش خوزستانی

یکی از خوشمزترین آش های استان خوزستان ک در فصل زمستون طرفدارای زیادی داره
به زبان محلی آش برشگ بش میگن

مواد لازم : 

ماش : 10 قاشق غذاخوری

برنج محلی : 4 قاشق غذاخوری

پیاز: 3 عدد

نمک و فلفل  و زردچوبه: به مقدار لازم

سیرداغ و نعناع داغ : به مقدار لازم

طرز تهیه

در مرحله اول ماش را پاک کرده وآن را شسته وبا دو سه برابر آن آب میزاریم تا نیم پز بشه.

در مرحله دوم برنج محلی رو شسته وبا آب ولرم خیس کنید وقتی که ماش نیم پز شد برنج رو به اون اضافه کنید.

در مرحله سوم پیاز ها رو خلالی کنید وبا روغن تفت بدهید تا طلایی بشن وفلفل وزرد چوبه رو به اون ها اضافه کنید

در مرحله چهارم هنگامی که دیدین آب آش غلیظ شد پیاز داغ ها رو همراه با سیر داغ وکمی نعناع همراه فلفل وزردچوبه ونمک اضافه کنید بزارید یه ربع ساعت دیگه جا بیوفته

آش ماش خوشمزه ما آماده اس