
کوفته دال عدس یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور ترکیه است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت منودیجیتال همراه باشید.
مواد لازم :
- دال عدس آذوقه (خیساندهشده): 2 پیمانه
- بلغور گندم آذوقه (خیساندهشده): 1 پیمانه
- پیاز (خردشده): 1 عدد
- روغن سرخکردنی: به مقدار لازم
- نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده): به مقدار لازم
- فلفل قرمز تند: 1/4 قاشق چایخوری
- آویشن (پودرشده): 1 قاشق چایخوری
- زیره سبز (پودرشده): 2 قاشق چایخوری
- رب گوجهفرنگی: 1 قاشق سوپخوری
- جعفری (خردشده): 2 دسته کوچک
- پیازچه (خردشده): 5 ساقه
- نعناع (برای تزیین): به مقدار لازم
طرز تهیه :
- 1. دال عدس را در قابلمهای حاوی یک لیتر آب، روی حرارت ملایم، قرار دهید تا بپزد. پس از اینکه دال عدس پخته شد، بلغور گندم را به آن بیافزایید تا بپزد، سپس در قابلمه را بگذارید، حرارت را خاموش کنید تا کمی خنک شود.
- 2. در این فاصله، پیاز را در تابهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و زیره را بههمراه رب گوجهفرنگی به پیاز بیافزایید و تفت دهید تا رنگ رب خوشرنگ شود.
- . پس از اینکه مخلوط دال عدس خنک شد، آب آن را بگیرید و در ظرفی بریزید، سپس مخلوط پیاز را بههمراه جعفری و پیازچه به آن بیافزایید و ورز دهید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند (تا حدی ورز دهید تا مخلوط به دست بچسبد).
- 4. از مخلوط گلولههای کوچکی جدا کرده و به شکل توپ فرم دهید. توپها را در ظرفی که کف آن را با برگ کاهو پوشاندهاید، بچینید. کوفته دال عدس و بلغور آماده سرو است.