شرح دستور کیک قهوه مرطوب به یادماندنی

بهترین دستور تهیه کیک قهوه همیشگی

بهترین دستور العمل کیک قهوه بسیار مرطوب و کره ای است ، یک لایه قند دارچین در وسط آن قرار دارد که روی آن از مواد خام و لعاب شیرین تهیه شده است ایده آل برای صبحانه همراه با یک فنجان قهوه گرم در کافه شما تاثیر شگرف به همراه خواهد داشت.

آیا چیزی بهتر از کیک برای صبحانه وجود دارد؟ بهترین روز یک روز پس از تولد من است ، زیرا می دانم که یک کیک باقیمانده در انتظار من است که با فنجان قهوه خود بخورم ... که این امر من را به نوشتن این بلاگ وادار کرد.

بهترین دستور تهیه کیک قهوه تا به حال !

من از نبوغی که اصطلاح کیک قهوه را ابداع کرده مطمئن نیستم ، اما می خواهم یک مطلب حاوی همین موضوع را گسترش دهم.

احساس می کنم تمام مواردی را که در یک کیک قهوه بخواهید در دستور العمل من جمع آوری شده ، آنچه شما دارید کیک غلیظ ، اما مرطوب و کره ای است که یک لایه پر از دارچین شیرین در وسط آن پخته است. روی کل کیک را یک کره ، یک ماده خامه ای دارچین بریزید و سپس با یک لعاب خامه ای شیرین آب پز کنید. هیچ مخلوط کیکی در این دستورالعمل دخیل نیست ، این یک نوع از کیک که ابتدا با عشق است و شما می خواهید آن را دوست داشته باشید.

به دنبال دستورهای بیشتری برای تهیه کیک قهوه هستید؟ پس این موارد را امتحان کنید...

کیک قهوه Caramel Pecan

کیک Crumb

کیک شکر قهوه ای

کلوچه های کیک قهوه

کیک قهوه با یک لایه قند دارچین که داخل آن پخته شده و روی آن خرد می شود

 

چه چیزی این کیک قهوه را بهترین می کند؟

خوب ، من مطمئن هستم که این مورد می تواند جای بحث داشته باشد می دانم که همه شما را خوشحال می کند تمام سعی خودم را کردم اما من همیشه می گویم ، که من سالها قبل سهم کافی کیک خود را خورده ام و بنابراین پشیمانی ندارم ، بنابراین فکر می کنم می توانم خودم را یک متخصص کیک خواری بنامم.

این کیک خود یک بافت متراکم و در عین حال با عطر و طعم کره ای ، وانیل است. کل کیک دارای یک لایه ضخیم پر از شکر دارچین است که در وسط آن پخته شده است ، که با افزودن آرد ، غلیظ می ماند و در کیک ذوب نمی شود ، که شگفت آور است.

و البته من همیشه یک کیک قهوه خامه ای را ترجیح می دهم ، و مقدار متعادل عالی است ، بدون اینکه زیاد باشد.

 

چند ویژگی تعیین کننده کیک قهوه وجود دارد :

بدون سرما زدگی آن - یا یک نم نم نرم از لعاب مایع. بسیاری از اوقات کیک قهوه فقط با پودر قند غبارروبی می شود ، که کاملاً می توانید با این دستور العمل انجام دهید!

دارچین - کیک های قهوه به طور کلی با دارچین ادویه دار می شوند اما باز سلیقه خودتان در اینجا اهمیت دارد.

توپینگ خرده – این مورد الزامی نیست ، اما بسیار معمول است. بسیاری از کیک های قهوه شامل آجیل هایی نیز هستند که در این مواد غذایی قرار دارند ، اگر این مورد را دوست دارید می توانید در اینجا انجام دهید!

کیک وانیل - برای یک پایه کیک قهوه کاملاً معمول است که یک کیک وانیلی باشد و نه شکلات

کیک تک لایه - کیک قهوه به طور کلی یک کیک تک لایه است.

 

مراحل آسان است؟

آره! شما به احتمال زیاد اکنون تمام مواد لازم برای تهیه این کیک را دارید! چند مرحله وجود دارد ، اما همه آنها با کمترین تلاش در کنار هم قرار می گیرند.

یک کیک کره / خامه ترش است. افزودن خامه ترش باعث رطوبت بیشتر آن شده و خمیر خیلی سریع و راحت دور هم جمع می شود.

پر کردن به سادگی مخلوطی از دارچین ، شکر و آرد است که در نیمی از خمیر پخش می کنید. خمیر کیک باقیمانده را با احتیاط پهن کنید.

تهیه شیرینی خرد شده با استفاده از کره ذوب شده ، آماده سازی ومخلوط کردن آن بسیار آسان است.

من دوست دارم از این کیک در حالی که هنوز گرم است لذت ببرم ، اما در دمای اتاق نیز بسیار خوشمزه می شود.

نکته مثبت: اطمینان حاصل کنید که پس از برش این کیک ، بلافاصله آن را درپوش روی آن قرار دهید و نگذارید هوا داخل آن برود  ، زیرا می تواند به سرعت خشک شود. دوست دارم از بسته بندی پلاستیکی استفاده کنم و آن را مستقیماً روی کیک فشار دهم و دوباره کل قالب را با فویل بپوشانم ! بنظرم ایده کاربردی می باشد.

 

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت زمان پخت و پز: 45 دقیقه

 کل زمان: 1 ساعت 5 دقیقه

کیک صبحانه در کافه شما

برشی از بهترین دستورهای تهیه کیک قهوه در کافی شاپ شما

شرح :

یک فنجان قهوه بگیرید و برای بهترین کیک قهوه تاکنون آماده شوید! کیک وانیلی نرم با یک لایه دارچین شیرین در داخل و روی آن با روکش خرده کره

 

عناصر :

پر کردن دارچین

3.4 فنجان شکر قهوه ای روشن

 3.4 فنجان آرد تمام منظوره

2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

 

توپینگ خرده :

6 قاشق غذاخوری کره ، ذوب شده

1 فنجان شکر قهوه ای روشن

1.2 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده

1 فنجان آرد تمام منظوره

 

کیک :

کره 1 فنجان ، دمای اتاق

1 فنجان شکر دانه ریز

2.3 فنجان شکر قهوه ای روشن

 3عدد تخم مرغ

1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل

3.4 فنجان خامه ترش

نمک کوشر 1 قاشق چایخوری

3 قاشق چای خوری بیکینگ پودر

1.4 فنجان شیر

2.3 پیمانه آرد تمام منظوره

 

بستنی :

1 فنجان پودر قند

2 تا 3 قاشق غذاخوری شیر

 

دستورالعمل ها :

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پخت 9 × 13 را با اسپری ضد چسب بپوشانید. کنار بگذارید

در یک کاسه متوسط ​​پر از دارچین را با هم زدن شکر قهوه ای ، آرد و دارچین آماده کنید تا مخلوط شوند. کنار بگذارید

برای تهیه روکش خرده ، کره ذوب شده ، شکر قهوه ای ، دارچین و آرد را در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید تا به ریزه های درشت شبیه شود. از دستان خود برای مخلوط کردن استفاده کنید تا قطعات خرده بزرگتری تشکیل شود. کنار بگذارید

برای کیک ، کره ، شکر دانه ریز و شکر قهوه ای روشن را در کاسه مخلوط کن ایستاده خود که مجهز به اتصال پارو است با سرعت متوسط ​​به مدت 2 دقیقه مخلوط کنید تا سبک و نرم شود.

تخم مرغ ، وانیل ، خامه ترش ، نمک و بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه مخلوط کنید تا مخلوط و یکدست شود.

میکسر را کم کنید و آرد و شیر را به ترتیب با آرد اضافه کنید. دوباره مخلوط کنید تا ترکیب و صاف شود ، در صورت لزوم کناره های کاسه را هم بردارید چیزی نماند در ظرف

نیمی از مایه کیک را در ظرف آماده شده پهن کنید. روی آن دارچین را به طور یکنواخت بپاشید. مایع کیک باقیمانده را با دقت روی لایه دارچین پخش کنید. روی آن را به طور مساوی خرد کنید.

به مدت 40-45 دقیقه بپزید ، یا تا زمانی که کیک جا بیفتد و یک خلال دندان وارد شده در مرکز تمیز خارج شود.

کیک را از اجاق برداشته و ظرف را روی توری قرار دهید تا کاملاً خنک شود.

پودر قند و شیر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود و روی کیک خنک شده را بپاشید. یا اینکه بجای تهیه مایه کیک ، به طور متناوب پودر قند بپاشید.