طرز تهیه دسر با لعاب منور

چگونه می توان یک کیک شیشه ای آینه ای درست کرد :

مطمئنم که آنها را تا به حال دیده اید مانند تمام کیک هایی که باید روی دیوار باشد تا بتوانید به خودتان نگاه کنید.

رنگهای فوق العاده براق و روشن ، که برای خوردن بسیار زیبا هستند. (تقریباً چیزی آنقدرها هم زیبا نیست که بخورید.)

بعد از ساعت ها تلاش سخت و طاقت فرسا برای آزمایش دستور العمل ها و پایان نیمه کاره ، سرانجام بر مهارت شیرین درخشان آن تسلط یافتم.

به خواندن ادامه دهید تا بفهمید چگونه می توانید لعاب آینه خود را برای کیک و دسرهای خود درست کنید در واقع ، درست کردن آن آنقدرها هم سخت نیست.

شما می توانید از این تکنیک لعاب دهی تقریباً در هر دسری استفاده کنید ، اما مطمئناً برای کیک های طبقه ای شیک بهتر عمل می کند کیک های فرانسوی که به طور سنتی چند لایه هستند و در مخلوط موس پوشانده شده اند  هم خیلی جذاب و واقعا ساده است.

این کیک های پوشیده از موس بافت ابریشمی کاملی را برای ایجاد یک پایان بی عیب و نقص باقی می گذارند. همچنین می توانید از کیک معمولی با کرم خامه ای استفاده کنید ، فقط مطمئن شوید که قبل از لعاب دادن آن را خوب سرد کنید.

 

آیا می توانیم از این تکنیک برای کیک مات معمولی استفاده کنیم؟

بله! خوب ، به نوعی مطمئناً با این دستور می توانید تقریباً هر نوع دسر را لعاب دهید. شما هنوز هم می خواهید کیک را برای بهترین نتایج فریز کنید و بدانید که هر برآمدگی خود را نشان می دهد. ممکن است یک سطح تمام شده داشته باشید که به اندازه یک کیک موس/خوش طعم صاف نباشد. پایان فوق العاده ، کاملاً صاف شده ،خیلی زیباتر می شود.

وقتی صحبت از مهارت شکلات و شیرینی پزی می شود ، رعایت دقیق دستورالعمل ها بسیار مهم است شکلات واقعی حاوی کره کاکائو در لیست مواد تشکیل دهنده است ترجیحاً بدون روغن اضافی (روغن نخل ، روغن نارگیل و غیره). اجزای با کیفیت گران  هستند ، اما ارزش  آن را دارد که به شما نتیجه عالی بدهد.

 

شربت گلوکز چیست؟ آیا می توانم از چیز دیگری استفاده کنم؟

تمام شربت های ذرت مبتنی بر گلوکز هستند ، اما شربت گلوکز همان شربت ذرت نیست. شربت گلوکز برای تهیه آب نبات و محصولات شیرین و آب نباتی عالی است. من ترجیح می دهم از آن به شکل خالص استفاده کنم ، اما برای اکثر برنامه ها ، می توانید آن را با شربت ذرت عوض کنید در این حالت ، می توانید آن را بدون هیچ مشکلی عوض کنید.

 

آیا می توانم لعاب را زودتر از موعد تهیه کنم تا بعداً استفاده کنم؟

کاملا! من واقعاً دوست دارم دسته های بزرگتری تهیه کنم تا بعداً استفاده کنم. آن را در محفظه ای محکم و سرد نگه دارید تا زمان استفاده ، قبل از استفاده  اطمینان حاصل کنید که به آرامی به دمای لازم برای لعاب دادن گرم می شود مراقب باشید بیش از حد گرم نشود.

 

طرز تهیه کیک لعاب دار آینه ای

زمان آماده سازی :

10 دقیقه

 

زمان پخت :

10 دقیقه

 

کل زمان :

20 دقیقه

 

نوع دستور غذا: دسر

آشپزی: فرانسوی

سرو: 1 عدد کیک

 

موارد مورد نیاز :

مرحله 1

پودر ژلاتین 15 گرم (2 بسته ژلاتین بسته بندی شده)

آب سرد 80 گرم (1.3 فنجان)

 

مرحله 2

100 گرم آب (1.3 فنجان + 1½ قاشق غذاخوری)

 200 گرم شکر (1 فنجان شکر سفید)

200 گرم گلوکز یا شربت ذرت (2.3 فنجان) (من ترجیح می دهم از گلوکز خالص که آب کمتری دارد استفاده کنم)

 

 

 

مرحله 3

150 گرم (1.2 فنجان) شیر تغلیظ شده شیرین شده

200 گرم شکلات (1¼ فنجان خرد شده یا  شکلات چیپسی) (من ترجیح می دهم از شکلات سفید برای این کار استفاده کنم ، اما می توانید از هر کدام استفاده کنید - باید شکلات واقعی باشد ، نه ذوب شده یا روغن دار)

رنگ خوراکی (من ژل را ترجیح می دهم)

 

 

دستورالعمل ها :

آمادگی

کیک را درست کنید اگر از یک کرم باتر سنتی استفاده می کنید ، یک خرده نازک بسیار تمیز انجام دهید. برای بهترین نتیجه ، کیک را در یخچال با دمای بالا بگذارید بهترین کیک ها شیک یا موس هستند.

 

توجه: بهترین نتایج شما با استفاده از مقیاس آشپزخانه خواهد بود همه موارد دقت شود .

مرحله 1

ژلاتین را در آب سرد حل کنید

 

مرحله 2

آب ، شکر ، گلوکز را در یک قابلمه روی حرارت متوسط ​​بجوشانید تا کاملاً حل شود

از روی حرارت بردارید و ژلاتین را اضافه کنید.

 

مرحله 3

شیر تغلیظ شده را به مخلوط اضافه کنید

کل مخلوط را روی شکلات بریزید. اجازه دهید 5 دقیقه بماند.

برای بهترین نتیجه ، از مخلوط کن غوطه ور استفاده کنید تا کاملا صاف و براق شود.

روش دیگر ، می توانید با دقت هم بزنید.

دمای مخلوط را بررسی کنید  درجه حرارت :

32C/90F

ممکن است کمی طول بکشد تا سرد شود. هنگام انتظار با دقت هم بزنید من این دماسنج را برای این کار دوست دارم.

 

ریختن

هنگامی که آماده لعاب کیک هستید ، یک سطح یا ورق پخت لبه دار را با پلاستیک بپوشانید تا راحت تمیز شود. من از یک لیوان بزرگ برای قرار دادن کیک (نگه داشتن ته قالب فنری یا بشقاب کوچک در کف کیک) بالای قالب استفاده می کنم.

می توانید لعاب را در ظروف جداگانه با رنگ خوراکی ژلی رنگ آمیزی کنید. قبل از شروع ، همه رنگهای خود را در دمای :

90-95F

 آماده کنید آنها درجه حرارت را برای مدت زمان مناسبی حفظ می کنند ، اما شما می خواهید سریع کار کنید.

برای به دست آوردن شیب یا طرح رنگ متفاوت ، رنگ پایه را به طور کامل در بالای کیک بریزید. از مقدار زیادی برای پوشاندن تمام نقاط استفاده کنید. فوراً رنگهای دیگر را بریزید.

برای اتمام کار ، یک کاردک بلند بردارید و آن را کاملاً در سطح بالا نگه دارید. کفگیر را روی قسمت بالای صفحه بکشید ، فقط کمی بالاتر از سطح کیک تا مواد اضافی آن برداشته شود. با این کار ظاهر شما صاف و بی نقص به نظر می رسد.

اجازه دهید قبل از جابجایی کیک به قوام خود برسد.

می توانید قبل از سرو در یخچال قرار دهید.

لذت ببرید !